Més de 3.000 envasos retornats la primera setmana

Monday 22 April 2013

La prova pilot del Sistema de Retorn d'envasos ja ha complert la seva primera setmana i, gràcies a la participació i al compromís de les cadaquesenques i els cadaquesencs, els resultats estan sent molt satisfactoris. S'han recuperat més de 3.000 envasos i l'experiència i el compromís de Cadaqués esta sent valorat per d'altres municipis i pels mitjans de comunicació.


Cadaqués està cada cop més lliure de residus d'envasos de begudes i això és gràcies a la col·laboració de la seva població amb aquestra prova pilot.

Thursday 11 July 2013

Gràcies Cadaqués!

El 10 de juliol, data límit per retornar els envasos a la prova del Sistema de Retorn d'envasos a Cadaqués, l'experiència pilot ha arribat a la seva fi. La bona voluntat dels cadaquesencs i les cadaquesenques han fet possible l'èxit de la prova, tant quantitatiu com qualitatiu. En breu, es faran públics els resultats de la iniciativa.


Monday 7 January 2013

La prova pilot de Cadaqués arriba a la seva fi

El passat diumenge 30 de juny va concloure la prova pilot del Sistema de Retorn d'envasos a Cadaqués, tot i que els envasos és podran retornar fins el dia 10 de juliol. De moment, la xifra globlal d'envasos recuperats arriba fins els 78.697.